Menyang kontèn

Setatsiyun Rokuwa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Rokuwa

六輪駅
Setatsiyun Rokuwa ing April 2004
Lokasi426 Sukawaki Heiwa-cho Inazawa-shi, Aichi-ken 490-1323[1]
Jepang
Koordinat35°12′09″N 136°43′46″E / 35.2025°N 136.7295°E / 35.2025; 136.7295Koordhinat: 35°12′09″N 136°43′46″E / 35.2025°N 136.7295°E / 35.2025; 136.7295
Operator Meitetsu
Jalur Bisai Line
Letak dari pangkal11.1 kilometer saka Yatomi
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunBS02
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka17 Februari 1899
Penumpang
FY20171,034 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Rokuwa (六輪駅 Rokuwa-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Inazawa, Prefektur Aichi, Jepang, dioperasike dening Meitetsu.

Setatsiyun Rokuwa dilayani dening Jalur Meitetsu Bisai, lan nduweni adoh 11.1 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Yatomi.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. 六輪 [Rokuwa] . Nagoya Railroad. 1 April 2010. Dibukak ing 19 December 2010.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Rokuwa ing Wikimedia Commons