Menyang kontèn

Setatsiyun Iwami-Kawamoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Iwami Kawamoto

石見川本駅
Setatsiyun Iwami Kawamoto ing Januari 2008
Lokasi593, Ōaza Kawamoto, Kawamoto, Ōchi
(島根県邑智郡川本町大字川本593)
Prefektur Shimane
Jepang
Koordinat34°59′29″N 132°29′34″E / 34.991257°N 132.492808°E / 34.991257; 132.492808Koordhinat: 34°59′29″N 132°29′34″E / 34.991257°N 132.492808°E / 34.991257; 132.492808
Operator JR West
Jalur F  Jalur Sankō
Penghubung antarmodaPemberhentian bus
Sejarah
Dibuka1934
Ditutup2018
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Iwami Kawamoto (石見川本駅 Iwami Kawamoto-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kawamoto, Distrik Ōchi, Prefektur Shimane, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Iwami Kawamoto dilayani dening Jalur Sankō saka Gōtsu ing Prefektur Shimane nganti Miyoshi ing Prefektur Hiroshima, sing ditutup ing 31 Maret 2018.[1]

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Fans bid farewell as Sanko Line closes after 88 years in service". asahi.com. The Asahi Shimbun. 1 April 2018. Diarsip saka sing asli ing 22 May 2018. Dibukak ing 23 May 2018.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]


Cithakan:Shimane-railstation-stub