Setatsiyun Sala Jèbrès

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Setasiun Sala Jebres utawa Stasiun Solojebres (SK) (Hanacaraka: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀‌ꦯꦭꦗꦺꦧꦿꦺꦱ꧀, Setasiun Sala Jebres) kuwi setatsiyun sepur kelas II sing ana ing Purwadiningratan, Jebres, Surakarta. Setasiyun iki kalebu Daerah Operasi VI Yogyakarta. Dhisike jenenge Sala Kraton utawa Sala Kasunanan

Jadwal sepur[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki jadwal sepur ing Stasiun Sala Jebres per 1 April 2015 (miwiti Gapeka 2015).

No. KA KA Menyang Kelas Mangkat Teka
149 Majapahit Jakarta Pasar Senen (PSE) liwat Semarang Tawang (SMT) Ékonomi AC Plus 00.49 00.57
172 Matarmaja Malang Kotabaru (ML) Ékonomi AC 00.53 01.00
176 Brantas Kediri (KD) 01.54 02.18
150 Majapahit Malang Kotabaru (ML) Ékonomi AC Plus 03.26 03.36
175 Brantas Jakarta Pasar Senen (PSE) liwat Semarang Tawang (SMT) Ékonomi AC 16.48 16.57
171 Matarmaja 23.45 00.02

Rujukan[besut | besut sumber]

(Indonesia) [1] & [2] Jadwal Kereta Api Tahun 2015

Gambar[besut | besut sumber]