Serèn, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serèn
Désa
Serèn kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Serèn
Serèn
Serèn kapernah ing Jawa Tengah
Serèn
Serèn
Serèn kapernah ing Indonésia
Serèn
Serèn
Koordhinat: 7°40′59″S 109°58′28″E / 7.683°S 109.97457°E / -7.683; 109.97457Koordhinat: 7°40′59″S 109°58′28″E / 7.683°S 109.97457°E / -7.683; 109.97457
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2002

Serèn iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)