Gebang, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gebang
Désa
Gebang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gebang
Gebang
Gebang kapernah ing Jawa Tengah
Gebang
Gebang
Gebang kapernah ing Indonésia
Gebang
Gebang
Koordhinat: 7°39′11″S 109°59′45″E / 7.6531°S 109.99578°E / -7.6531; 109.99578Koordhinat: 7°39′11″S 109°59′45″E / 7.6531°S 109.99578°E / -7.6531; 109.99578
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2012

Gebang iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)