Mlaran, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mlaran
Désa
Mlaran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Mlaran
Mlaran
Mlaran kapernah ing Jawa Tengah
Mlaran
Mlaran
Mlaran kapernah ing Indonésia
Mlaran
Mlaran
Koordhinat: 7°39′17″S 109°58′28″E / 7.65462°S 109.97455°E / -7.65462; 109.97455Koordhinat: 7°39′17″S 109°58′28″E / 7.65462°S 109.97455°E / -7.65462; 109.97455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2009

Mlaran iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)