Bendhasari, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bendhasari
Désa
Bendhasari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bendhasari
Bendhasari
Bendhasari kapernah ing Jawa Tengah
Bendhasari
Bendhasari
Bendhasari kapernah ing Indonésia
Bendhasari
Bendhasari
Koordhinat: 7°38′52″S 109°59′30″E / 7.64784°S 109.99153°E / -7.64784; 109.99153Koordhinat: 7°38′52″S 109°59′30″E / 7.64784°S 109.99153°E / -7.64784; 109.99153
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2011

Bendhasari iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)