Prumben, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Prumben
Désa
Prumben kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Prumben
Prumben
Prumben kapernah ing Jawa Tengah
Prumben
Prumben
Prumben kapernah ing Indonésia
Prumben
Prumben
Koordhinat: 7°37′28″S 109°58′53″E / 7.62441°S 109.9814°E / -7.62441; 109.9814Koordhinat: 7°37′28″S 109°58′53″E / 7.62441°S 109.9814°E / -7.62441; 109.9814
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2022

Prumben iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)