Lugasaba, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lugasaba
Kalurahan
Lugasaba kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Lugasaba
Lugasaba
Lugasaba kapernah ing Jawa Tengah
Lugasaba
Lugasaba
Lugasaba kapernah ing Indonésia
Lugasaba
Lugasaba
Koordhinat: 7°41′42″S 109°59′17″E / 7.69495°S 109.98796°E / -7.69495; 109.98796Koordhinat: 7°41′42″S 109°59′17″E / 7.69495°S 109.98796°E / -7.69495; 109.98796
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.1003

Lugasaba iku kalurahan ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)