Kalitèngkèk, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalitèngkèk
Désa
Kalitèngkèk kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalitèngkèk
Kalitèngkèk
Kalitèngkèk kapernah ing Jawa Tengah
Kalitèngkèk
Kalitèngkèk
Kalitèngkèk kapernah ing Indonésia
Kalitèngkèk
Kalitèngkèk
Koordhinat: 7°35′10″S 109°59′16″E / 7.58599°S 109.98781°E / -7.58599; 109.98781Koordhinat: 7°35′10″S 109°59′16″E / 7.58599°S 109.98781°E / -7.58599; 109.98781
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2025

Kalitèngkèk iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)