Kroya, Gebang, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kroya
Désa
Kroya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kroya
Kroya
Kroya kapernah ing Jawa Tengah
Kroya
Kroya
Kroya kapernah ing Indonésia
Kroya
Kroya
Koordhinat: 7°40′08″S 109°58′50″E / 7.66894°S 109.98067°E / -7.66894; 109.98067Koordhinat: 7°40′08″S 109°58′50″E / 7.66894°S 109.98067°E / -7.66894; 109.98067
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanGebang
Kodhe laladan
administrasi
33.06.14.2007

Kroya iku désa ing Kacamatan Gebang, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)