Menyang kontèn

Secang, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Secang
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°23′38″S 110°14′49″E / 7.39396°S 110.24708°E / -7.39396; 110.24708Koordhinat: 7°23′38″S 110°14′49″E / 7.39396°S 110.24708°E / -7.39396; 110.24708
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.1001

Secang iku kalurahan ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.