Menyang kontèn

Jambéwangi, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jambéwangi
Désa
Jambéwangi kapernah ing Kabupatèn Magelang
Jambéwangi
Jambéwangi
Jambéwangi kapernah ing Jawa Tengah
Jambéwangi
Jambéwangi
Jambéwangi kapernah ing Indonesia
Jambéwangi
Jambéwangi
Koordhinat: 7°26′01″S 110°13′28″E / 7.43356°S 110.22453°E / -7.43356; 110.22453Koordhinat: 7°26′01″S 110°13′28″E / 7.43356°S 110.22453°E / -7.43356; 110.22453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2010

Jambéwangi iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.