Madyacandra, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Madyacandra
Désa
Madyacandra kapernah ing Kabupatèn Magelang
Madyacandra
Madyacandra
Madyacandra kapernah ing Jawa Tengah
Madyacandra
Madyacandra
Madyacandra kapernah ing Indonésia
Madyacandra
Madyacandra
Koordhinat: 7°23′51″S 110°13′46″E / 7.39752°S 110.2295°E / -7.39752; 110.2295Koordhinat: 7°23′51″S 110°13′46″E / 7.39752°S 110.2295°E / -7.39752; 110.2295
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2003

Madyacandra iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)