Menyang kontèn

Pucang, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pucang
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°25′02″S 110°15′24″E / 7.41735°S 110.25672°E / -7.41735; 110.25672Koordhinat: 7°25′02″S 110°15′24″E / 7.41735°S 110.25672°E / -7.41735; 110.25672
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2016

Pucang iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.