Pancuranmas, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pancuranmas
Désa
Pancuranmas kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pancuranmas
Pancuranmas
Pancuranmas kapernah ing Jawa Tengah
Pancuranmas
Pancuranmas
Pancuranmas kapernah ing Indonésia
Pancuranmas
Pancuranmas
Koordhinat: 7°26′32″S 110°14′20″E / 7.44225°S 110.2388°E / -7.44225; 110.2388Koordhinat: 7°26′32″S 110°14′20″E / 7.44225°S 110.2388°E / -7.44225; 110.2388
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2009

Pancuranmas iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.