Menyang kontèn

Pancuranmas, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pancuranmas
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°26′32″S 110°14′20″E / 7.44225°S 110.2388°E / -7.44225; 110.2388Koordhinat: 7°26′32″S 110°14′20″E / 7.44225°S 110.2388°E / -7.44225; 110.2388
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2009

Pancuranmas iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.