Menyang kontèn

Pirikan, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pirikan
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°25′35″S 110°15′31″E / 7.42649°S 110.25873°E / -7.42649; 110.25873Koordhinat: 7°25′35″S 110°15′31″E / 7.42649°S 110.25873°E / -7.42649; 110.25873
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2020

Pirikan iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.