Menyang kontèn

Danamulya, Secang, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Danamulya
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°24′27″S 110°17′00″E / 7.40745°S 110.2833°E / -7.40745; 110.2833Koordhinat: 7°24′27″S 110°17′00″E / 7.40745°S 110.2833°E / -7.40745; 110.2833
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanSecang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.20.2018

Danamulya iku désa ing Kacamatan Secang, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.