Saptawara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Saptawara iku jeneng siji peken utawa minggu sing dumadi saka 7 dina, sajeroning Kalèndher Jawa lan Bali.

Jeneng dina-dinane ya iku: RadityaSomaAnggaraBudaWrespatiSukraSaniscara[1]/Tumpek[2]

Jeneng dina Saptawara ing Basa Indonésia: Minggu - Senin - Selasa - Rabu - Kamis - Jumat - Sabtu

Jeneng dina Saptawara ing basa Jawa: Ngaat - Senèn - Selasa - Rebo - Kemis - Jemuwah - Setu

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Jeneng ing Basa Bali
  2. Jeneng ing Basa Jawa

Uga delengen[besut | besut sumber]