Raditya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Raditya utawa Radite iku jeneng liya saka Ngaat, dina sawisé Setu lan sadurungé Soma utawa Senèn. Ing basa Jawa Kuna, sebutan Raditya dianggo ing pananggalan saptawara.

Ing basa Sangskreta, tegesé Srengéngé, iki selaras karo jeneng kang asring dienggo ing Éropah, upamane Sunnday (dina srengéngé).

Uga delengen[besut | besut sumber]