Respati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Respati iku siji dina kang jeneng liyané Kemis, dina sadurungé Sukra utawa Jemuwah lan sawisé Buda utawa Rebo. Ing basa Jawa Kuna, sebutan RespatiRestapi dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengen[besut | besut sumber]