Sukra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sukra iku jeneng dina sing jeneng liyané Jemuwah, dina sadurungé Setu utawa Tumpek, lan sawisé Kemis (Respati). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Sukra dianggo ing pananggalan saptawara.

Uga delengen[besut | besut sumber]