Anggara

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Anggara iku jeneng liyane Slasa, dina sabubare Senen (Soma). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Anggara dienggo ing penanggalan saptawara.

Tembung Anggara dijupuk seka sawijining paraga ing carita Babad Tanah Jawa kang nyritaake Prabu Watugunung. Raden Anggara iku putrane Watugunung karo Dewi Soma.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anggara ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anggara&oldid=955864"