Anggara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anggara iku jeneng liyané Slasa, dina sabubaré Senen (Soma). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Anggara dienggo ing pananggalan saptawara.

Tembung Anggara dijupuk saka sawijining paraga ing carita Babad Tanah Jawa kang nyritaake Prabu Watugunung. Raden Anggara iku putrane Watugunung karo Dewi Soma.

Uga delengen[besut | besut sumber]