Anggara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anggara iku jeneng liyane Slasa, dina sabubare Senen (Soma). Ing basa Jawa Kuna, sebutan Anggara dienggo ing penanggalan saptawara.

Tembung Anggara dijupuk seka sawijining paraga ing carita Babad Tanah Jawa kang nyritaake Prabu Watugunung. Raden Anggara iku putrane Watugunung karo Dewi Soma.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anggara&oldid=955864"