Saber Rebaï

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saber Rebaï
صابر الرباعي
Saber Rebaï
Latar wuri
Jeneng lair Saber ibn Al-Hadi Rebaï
صابر بن الهادي الرباعي
Jeneng liya Saber Rebai
Lair (1967-03-13) Maret 13, 1967 (umur 55)
Tunisia Sfax, Tunisia
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan
Taun aktif 1988 – sekarang
Parusahan rekaman
  • Rotana Records
  • Akurama Records
  • Universal Music Indonesia
Agama Islam

Saber ibn Al-Hadi Rebaï utawi luwih ditepungi mawa jeneng Saber Rebai (Arab: صابر الرباعي‎‎; lair ing Sfax, Tunisia, 13 Maret 1967; umur 55 taun) ya iku salah satunggalipun penyanyi lan aktor Tunisia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]