Kibot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kibot (Inggris: keyboard) minangka alat musik sing bisa diunikaké kayadéné piano, nanging kibot bisa munikaké suara macem-macem, kaya ta trompèt, suling, gitar, biola, nganti perkusi. Yen nganggo kibot, kita uga bisa ngunikaké musik kayadéné band, kayadéné munikaké organ utawa piano, saha luwih ringkes amarga luwih gampang digawa ning ngendi wae.

Kibot nduweni style, voice, sequencer, speaker, monitor, potensiometer volume, pitch utawa bend, modulasi (portamento) lan tombol tombol multi-track.