Rose Tower

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Rose Tower utawa Rose Rotana Suites minangka salah sawijining gedhung sundhul langit kang ana ing dalan Sheikh Zayed, Dubai, Uni Emirat Arab. Dhuwuré 333 m kanthi tingkat pitung puluh loro. Menara iki dadi hotèl kang paling dhuwur ing donya, ngalahaké Burj al-Arab kang uga ana ing Dubai.

Pirsani uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rose_Tower&oldid=829269"