Menara Abraj Al Bait

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Menara Abraj Al Bait iku sawijining gedhong ing Mekah, Arab Saudi. Dunungé ana ing ngarepé Masjidil Karam. Menara Jamé kalebu kang gedhé dhéwé sadonya.