Rolando (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rolando
Rolando – Portugal vs. Argentina, 9th February 2011.jpg
Rolando main kanggo Portugal nalika taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rolando Jorge Pires Fonseca
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 12 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Porto
Angka 14
Karir nom
1999–2003 Campomaiorense
2003–2004 Belenenses
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004 - 2008 Belenenses 97 (7)
2008 - Porto 101 (7)
Tim nasioanl
2006 - 2008 Portugal U-21 7 (0)
2009 - Portugal 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 Januari 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2011

Rolando Jorge Pires da Fonseca kondhang kanthi jeneng Rolando (lair ing São Vicente, 31 Agustus 1985; umur 32 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Portugal sing main kanggo klub F.C. Porto ing posisi bèk.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Porto lure Rolando away from Lisbon; UEFA.com, 16 April 2008
  2. ^ "Porto sign Belenenses defender". Agence France-Presse. 15 April 2008. Dijupuk 16 April 2008. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]