Rolando (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rolando
Rolando – Portugal vs. Argentina, 9th February 2011.jpg
Rolando main kanggo Portugal nalika taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rolando Jorge Pires Fonseca
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Porto
Angka 14
Karir nom
1999–2003 Campomaiorense
2003–2004 Belenenses
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004 - 2008 Belenenses 97 (7)
2008 - Porto 101 (7)
Tim nasioanl
2006 - 2008 Portugal U-21 7 (0)
2009 - Portugal 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 Januari 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2011

Rolando Jorge Pires da Fonseca luwih dikenal kanthi jeneng Rolando (lair ing São Vicente, 31 Agustus 1985; umur 31 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Portugal sing main kanggo klub F.C. Porto ing posisi bèk.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Porto lure Rolando away from Lisbon; UEFA.com, 16 April 2008
  2. ^ "Porto sign Belenenses defender". Agence France-Presse. 15 April 2008. Dijupuk 16 April 2008. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]