Rohul TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rohul TV
JaringanSTV Network
NegaraIndonésia
BasaIndonésia lan Basa Malayu
Wilayah siaranKabupatèn Rokan Hulu, Kabupatèn Kampar, Kabupatèn Tanah Datar, Kabupatèn Lima Puluh Kota lan sakiwatengene
Diluncuraké1 November 2009
Sing duwéBSA Land & Kentanix
Kasumadyan
Siaran terestrial
Kabupatèn Rokan Hulu14 VHF

Rohul TV ya iku stasiun télévisi regional kanthi kantor kang mapan ing Kabupatèn Rokan Hulu, Indonésia. Stasiun TV ini dapat dinikmati melalui Channel 14 VHF di frekuensi 799.25Mhz (mirunggan laladan Kabupatèn Rokan Hulu, Kabupatèn Kampar, Kabupatèn Tanah Datar, Kabupatèn Lima Puluh Kota lan sakiwatengene). Stasiun télévisi iki kalebu jaringan saka STV Network.

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia
  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia