Menyang kontèn

Ricardo Vaz Tê

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ricardo Vaz Tê
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ricardo Jorge Vaz Tê
Tanggal  lair (1986-10-01) Oktober 1, 1986 (umur 37)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)
Posisi main Penyerang
Club information
Klub saiki Bolton Wanderers
Nomer 20


2 National team caps and goals correct
as of 30 Juni 2009.
* Panampilan (Gol)

Ricardo Vaz Tê (lair ing Lisbon, 1 Oktober 1986; umur 37 taun) ya iku juru main bal-balan kang kebangsaané Portugal kang saiki mbéla klub West Ham United biyasa main minangka penyerang.

Sadurungé Vaz Tê naté main kanggo Bolton Wanderers,[1] Hull City, Panionios, Hibernian lan Barnsley sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[2]

Ing timnas Portugal U-21, panjenengané main ping 4 lan nyetak 1 gol.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Hull sign Bolton striker on loan". BBC Sport. 2007-03-09. Dibukak ing 2007-03-09.
  2. "Big Sam reunited with Vaz Te". West Ham United F.C. 31 January 2012. Dibukak ing 31 January 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]