Ricardo Vaz Tê

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ricardo Vaz Tê
Ricardo Vaz Tê.JPG
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ricardo Jorge Vaz Tê
Tanggal  lair (1986-10-01) 1 Oktober 1986 (umur 29)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
Posisi main Penyerang
Club information
Klub saiki Bolton Wanderers
Nomer 20


2 National team caps and goals correct
as of 30 Juni 2009.
* Panampilan (Gol)

Ricardo Vaz Tê (lair ing Lisbon, 1 Oktober 1986; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan sing kebangsaané Portugal sing saiki mbéla klub West Ham United biasa main minangka penyerang.

Sadurungé Vaz Tê naté main kanggo Bolton Wanderers,[1] Hull City, Panionios, Hibernian lan Barnsley sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[2]

Ing timnas Portugal U-21, panjenengané main ping 4 lan nyetak 1 gol.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Hull sign Bolton striker on loan". BBC Sport. 2007-03-09. Dijupuk 2007-03-09. 
  2. ^ "Big Sam reunited with Vaz Te". West Ham United F.C. 31 January 2012. Dijupuk 31 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ricardo_Vaz_Tê&oldid=1086724"