Ricardo Vaz Tê

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ricardo Vaz Tê
Ricardo Vaz Tê.JPG
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ricardo Jorge Vaz Tê
Tanggal  lair (1986-10-01) Oktober 1, 1986 (umur 31)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur 6 ft 2 in (1.88 m)
Posisi main Penyerang
Club information
Klub saiki Bolton Wanderers
Nomer 20


2 National team caps and goals correct
as of 30 Juni 2009.
* Panampilan (Gol)

Ricardo Vaz Tê (lair ing Lisbon, 1 Oktober 1986; umur 31 taun) ya iku juru main bal-balan kang kebangsaané Portugal kang saiki mbéla klub West Ham United biyasa main minangka penyerang.

Sadurungé Vaz Tê naté main kanggo Bolton Wanderers,[1] Hull City, Panionios, Hibernian lan Barnsley sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[2]

Ing timnas Portugal U-21, panjenengané main ping 4 lan nyetak 1 gol.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Hull sign Bolton striker on loan". BBC Sport. 2007-03-09. Dijupuk 2007-03-09. 
  2. ^ "Big Sam reunited with Vaz Te". West Ham United F.C. 31 January 2012. Dijupuk 31 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]