Ricardo Vaz Tê

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ricardo Vaz Tê
Ricardo Vaz Tê.JPG
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ricardo Jorge Vaz Tê
Tanggal  lair 1 Oktober 1986 (umur 27)
Papan  lair    Lisbon, Portugal
Dhuwur ft 2 in (1.88 m)
Posisi main Penyerang
Club information
Klub saiki Bolton Wanderers
Nomer 20


2 National team caps and goals correct
as of 30 Juni 2009.
* Panampilan (Gol)

Ricardo Vaz Tê (lair ing Lisbon, 1 Oktober 1986; umur 27 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kebangsaané Portugal sing saiki mbéla klub West Ham United biasa main minangka penyerang.

Sadurungé Vaz Tê naté main kanggo Bolton Wanderers,[1] Hull City, Panionios, Hibernian lan Barnsley sadurungé gabung karo West Ham United ing taun 2012.[2]

Ing timnas Portugal U-21, panjenengané main ping 4 lan nyetak 1 gol.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Hull sign Bolton striker on loan", BBC Sport, 2007-03-09. diaksès tanggal 2007-03-09. 
  2. ^ "Big Sam reunited with Vaz Te", West Ham United F.C., 31 January 2012. diaksès tanggal 31 January 2012. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ricardo_Vaz_Tê&oldid=835631"