Rebo Awu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun Liturgi
Gréja Ritus Kulon
Gréja Ritus Wétan

Salebeting agama Kristen tradhisi kilèn (kalebet Katulik Roma lan Protestanisme), Rebo Awu punika dinten pisanan mangsa Pra-Paskah. Puniki dumados ing dinten Rebo, 40 dinten sadèrèngipun Paskah tanpa ngètang dinten-dinten Minggu utawi 44 dinten (kalebet Minggu) sadèrèngipun dinten Jemuah Adi.

Tanggal-tanggal Rebo Awu ing taun 2006 dumugi 2019:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rebo_Awu&oldid=1089623"