Pucungrata, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pucungrata
Désa
Pucungrata kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Jawa Tengah
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Indonésia
Pucungrata
Pucungrata
Koordhinat: 7°29′28″S 110°06′47″E / 7.49124°S 110.11303°E / -7.49124; 110.11303Koordhinat: 7°29′28″S 110°06′47″E / 7.49124°S 110.11303°E / -7.49124; 110.11303
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2023

Pucungrata iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)