Menyang kontèn

Banjaragung, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjaragung
Désa
Banjaragung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Banjaragung
Banjaragung
Banjaragung kapernah ing Jawa Tengah
Banjaragung
Banjaragung
Banjaragung kapernah ing Indonesia
Banjaragung
Banjaragung
Koordhinat: 7°29′58″S 110°05′35″E / 7.49941°S 110.09294°E / -7.49941; 110.09294Koordhinat: 7°29′58″S 110°05′35″E / 7.49941°S 110.09294°E / -7.49941; 110.09294
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2021

Banjaragung iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.