Sangèn, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sangèn
Désa
Sangèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sangèn
Sangèn
Sangèn kapernah ing Jawa Tengah
Sangèn
Sangèn
Sangèn kapernah ing Indonésia
Sangèn
Sangèn
Koordhinat: 7°29′36″S 110°06′09″E / 7.49326°S 110.10242°E / -7.49326; 110.10242Koordhinat: 7°29′36″S 110°06′09″E / 7.49326°S 110.10242°E / -7.49326; 110.10242
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2022

Sangèn iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)