Menyang kontèn

Ngéndrasari, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngéndrasari
Désa
Ngéndrasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngéndrasari
Ngéndrasari
Ngéndrasari kapernah ing Jawa Tengah
Ngéndrasari
Ngéndrasari
Ngéndrasari kapernah ing Indonesia
Ngéndrasari
Ngéndrasari
Koordhinat: 7°32′08″S 110°06′00″E / 7.53544°S 110.1°E / -7.53544; 110.1Koordhinat: 7°32′08″S 110°06′00″E / 7.53544°S 110.1°E / -7.53544; 110.1
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2007

Ngéndrasari iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.