Menyang kontèn

Ngargasari, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngargasari
Désa
Ngargasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Jawa Tengah
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Indonesia
Ngargasari
Ngargasari
Koordhinat: 7°32′41″S 110°05′51″E / 7.54476°S 110.09739°E / -7.54476; 110.09739Koordhinat: 7°32′41″S 110°05′51″E / 7.54476°S 110.09739°E / -7.54476; 110.09739
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2006

Ngargasari iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.