Ngargasari, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngargasari
Désa
Ngargasari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Jawa Tengah
Ngargasari
Ngargasari
Ngargasari kapernah ing Indonésia
Ngargasari
Ngargasari
Koordhinat: 7°32′41″S 110°05′51″E / 7.54476°S 110.09739°E / -7.54476; 110.09739Koordhinat: 7°32′41″S 110°05′51″E / 7.54476°S 110.09739°E / -7.54476; 110.09739
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2006

Ngargasari iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)