Menyang kontèn

Pandhanretna, Kajoran, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandhanretna
Désa
Pandhanretna kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pandhanretna
Pandhanretna
Pandhanretna kapernah ing Jawa Tengah
Pandhanretna
Pandhanretna
Pandhanretna kapernah ing Indonesia
Pandhanretna
Pandhanretna
Koordhinat: 7°29′18″S 110°04′01″E / 7.4883°S 110.06706°E / -7.4883; 110.06706Koordhinat: 7°29′18″S 110°04′01″E / 7.4883°S 110.06706°E / -7.4883; 110.06706
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanKajoran
Kodhe laladan
administrasi
33.08.12.2019

Pandhanretna iku désa ing Kacamatan Kajoran, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.