Menyang kontèn

Pratélaning lelurahing Nigéria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Goodluck Jonathan
Seal of the President of the Federal Republic of Nigeria

Présidhèn Nigeria iku kepala papréntahan kapilih uga kepala nagara ing Républik Federal Nigeria. Jeneng resminé President of the Federal Republic of Nigeria lan Komandhan Paling Dhuwur sajeroning Angkatan Bersenjata Nigeria. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Goodluck Ebele Jonathan.

Kaca iki nampilké pratélan présidhèn lan kepala nagara Nigeria wiwit taun 1963.

Domini Nigeria (1960-1963)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1963-1966)[besut | besut sumber]

Mahamantri Nigeria (1960-1966)[besut | besut sumber]

Kepala Papréntahan Militèr Federal Nigeria (1966-1979)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1979-1983)[besut | besut sumber]

Kepala Dhéwan Militèr Supreme Nigeria (1983-1985)[besut | besut sumber]

Présidhèn Dhéwan Armed Forces Ruling Nigeria (1985-1993)[besut | besut sumber]

Kepala Nagara Sauntara Nigeria (1993)[besut | besut sumber]

Ketua Dhéwan Provisional Ruling Nigeria (1993-1999)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1999-Saiki)[besut | besut sumber]