Elizabeth II saking Britania Raya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Elizabeth II
Elizabeth II greets NASA GSFC employees, May 8, 2007 edit.jpg
Elizabeth II taun 2007
Ratu saking Britania Raya, Kanada, Australia lan Alam Persemakmuran sanèsipun
Panjenengan 6 Februari 1952 – sapuniki
(&&&&&&&&&&&&&064.&&&&&064 taun, &&&&&&&&&&&&0140.&&&&&0140 dina)
Pamakuthan 2 Juni 1953
Leluhur George VI saking Britania Raya
Putra Mahkota Pangéran Charles
Perdhana Mentri Pirsani daftar
Garini Pangéran Philip
Putra
Rincèn
Pangéran Charles
Anne, Princess Royal
Pangéran Andrew, Duke of York
Pangéran Edward, Earl of Wessex
Jeneng dawa
Elizabeth Alexandra Mary
Wangsa Wangsa Windsor
Bapa George VI
Ibu Elizabeth Bowes-Lyon
Agama Gréja Inggris lan Gréja Skotlandia
Tapak tangan Tapak tangané Elizabeth II saking Britania Raya

Elisabeth II (lair ing Mayfair, London, 21 April 1926; umur 90 taun) punika Ratu Karajan Britania Raya lan Irlandia Lèr lan kepala Persemakmuran wiwit taun 1952. Panjenenganipun putri raja George VI. Saking palakraminipun kaliyan Pangéran Philip, wiwit taun 1947, panjenenganipun kagungan sekawan putra: Pangéran Charles, Putri Anne, Pangéran Andrew lan Pangéran Edward.

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Wikiquote-logo.svg
Wikiquote kagungan koléksi kutipan ingkang wonten kaitanipun kaliyan:

Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata