Kadhaton Balmoral

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kadhaton Balmoral
KadhatonBalmoral - Sekotlan

Kadhaton Balmoral punika griya ageng ingkang mapan wonten ing wewengkon Aberdeenshire, Sekotlan. Griya punika dipunpundhut déning Ratu Victoria. KadhatonBalmoral dipunlajengaken saking generasi dhateng generasi lajengipun. Istana punika wiyaripun langkung saiking 26.000 hektar. Sapunika KadhatonBalmoral taksih dados dalem kanggé mangsa panas favorit kanggé kulawarga karajan ing Britania Raya.