Parembugan:Kedhaton Balmoral

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Istana iku basa Indonésia. Takkira beciké ing basa Jawa iku kadhaton. Meursault2004ngobrol 7 November 2012 05.07 (UTC)

Astana nggih saged pak. Eddy bf pirembagan 7 November 2012 07.38 (UTC)