Pratélaning gendéra Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhaptar Gendéra kang ana ing Indonésia semanauga kang isih digunakaké lan Gendéra kang ora digunakaké.Kagolong uga gendéra-gendéra separatis saha ora diaku ing pamaréntahan Indonésia.

Gendéra nasional[besut | besut sumber]

Gendéra laladan[besut | besut sumber]

Gendéra karajan laladan[besut | besut sumber]

Gendéra bekas dhéarah[besut | besut sumber]

Gendéra obahan separatis[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]