Pomalaa, Kolaka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Sulawesi Kidul-wétan
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing Kabupatèn {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Pomalaa. Iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Kolaka Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan Indonésia.

Kabupatèn Kolaka, Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Kabupatèn Kolaka

Kabupatèn: Baula | Kolaka | Ladongi | Lambadia | Latambaga | Mowewe | Pomalaa | Samaturu | Tanggetada | Tirawuta | Uluiwoi | Watubangga | Wolo | Wundulako

Sulawesi Kidul-Wétan
Lambang Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pomalaa,_Kolaka&oldid=1045273"