Nusantara, Banda, Maluku Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nusantara
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiMaluku
KabupatènMaluku Tengah
KacamatanBanda
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Nusantara ya iku salah siji désa kang ana ing Kacamatan Banda Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku, Indonésia. Kodhe wewengkon désa iki ya iku 81.01.09.2001 [1], kanthi kodhe pos 97593 [2].

Ing désa iki dumunung obyèk wisata wujud bètèng sing dibangun déning Portugis ing taun 1529 lan déning Walanda ing taun 1609-1617 ya iku: FORT NASSAU - NEIRA.[3].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku

Kecamatan: Amahai | Banda | Leihitu | Nusa Laut | Pulau Haruku | Sala Hutu | Saparua | Seram Utara | Tehoru | Teon Nila Serua

Kutha: Kutha Masohi