Sala Hutu, Maluku Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sala Hutu, Maluku Tengah
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maluku Tengah {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Sala Hutu iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Propinsi Maluku.

Kabupatèn Maluku Tengah