Banda, Maluku Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banda, Maluku Tengah
Nagara  Indonésia
Propinsi Maluku
Kabupatèn Maluku Tengah

[[Kategori:{{{nama}}}, Maluku Tengah| ]]

Banda iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Provinsi Maluku. Ing désa Nusantara ing kacamatan iki dumunung obyèk wisata wujud bètèng kang dibangun déning Portugis ing taun 1529 lan déning Walanda ing taun 1609-1617 ya iku: FORT NASSAU - NEIRA.[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Kabupatèn Maluku Tengah, Maluku

Kecamatan: Amahai | Banda | Leihitu | Nusa Laut | Pulau Haruku | Sala Hutu | Saparua | Seram Utara | Tehoru | Teon Nila Serua

Kutha: Kutha Masohi