Seram Utara, Maluku Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Seram Utara, Maluku Tengah
Nagara Indonésia

Kacamatan Seram Utara iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Propinsi Maluku.

Kabupatèn Maluku Tengah