Tehoru, Maluku Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tehoru, Maluku Tengah
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Maluku Tengah {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Tehoru iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Propinsi Maluku.

Kabupatèn Maluku Tengah