Nicola Pozzi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nicola Pozzi
Nicola Pozzi1.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 9
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2004 Cesena 19 (4)
2004–2005 Milan 0 (0)
2004 Napoli (pinjaman) 3 (1)
2005 Pescara (pinjaman) 4 (0)
2005–2010 Empoli 103 (26)
2009–2010 Sampdoria (pinjaman) 18 (2)
2010– Sampdoria 30 (15)
Tim nasioanl
2006–2009 Italia U-21 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12 September 2011.


Nicola Pozzi (lair ing Santarcangelo di Romagna, 30 Juni 1986; umur 30 taun) ya iku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria . Biasané main ana ing posisi Panyérang utawa striker.

Pozzi miwiti karir junioré ing klub Cesena banjur uga miwiti karir senioré ing klub kasebut. Sempét pindah marang Milan kang nyiléhaké marang Napoli lan Pescara banjur pindhah marang Empoli sakderengé gabung kaliyan Sampdoria ing taun 2009.[1][2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Chiusura col botto: è Nicola Pozzi la nuova punta". UC Sampdoria (ing Italian). 31 August 2009. Dijupuk 23 June 2010. 
  2. ^ "Comunicato stampa del 22 Giugno 2010" [Press release 22 June 2010]. Empoli FC (ing Italian). 2010-06-22. Dijupuk 2010-06-23. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicola_Pozzi&oldid=1100742"