Nicola Pozzi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nicola Pozzi
Nicola Pozzi1.jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Sampdoria
Angka 9
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2004 Cesena 19 (4)
2004–2005 Milan 0 (0)
2004Napoli (pinjaman) 3 (1)
2005Pescara (pinjaman) 4 (0)
2005–2010 Empoli 103 (26)
2009–2010Sampdoria (pinjaman) 18 (2)
2010– Sampdoria 30 (15)
Tim nasional
2006–2009 Italia U-21 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12 September 2011.


Nicola Pozzi (lair ing Santarcangelo di Romagna, 30 Juni 1986; umur 36 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria. Lumrahé main ana ing posisi Panyérang utawa striker.

Pozzi miwiti karir junioré ing klub Cesena banjur uga miwiti karir senioré ing klub mau. Sempét pindah marang Milan kang nyiléhaké marang Napoli lan Pescara banjur pindhah marang Empoli sakderengé gabung kaliyan Sampdoria ing taun 2009.[1][2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Chiusura col botto: è Nicola Pozzi la nuova punta". UC Sampdoria (ing basa Italian). 31 August 2009. Dibukak ing 23 June 2010.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Comunicato stampa del 22 Giugno 2010". Empoli FC (ing basa Italian). 2010-06-22. Dibukak ing 2010-06-23. Unknown parameter |trans_title= ignored (|trans-title= suggested) (pitulung)CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]