Nicola Pozzi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Nicola Pozzi
Nicola Pozzi1.jpg
Informasi pribadi
Tanggal lair 30 Juni 1986 (umur 30)
Papan lair Santarcangelo di Romagna, Italia
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki Sampdoria
Nomer 9
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002–2004 Cesena 19 (4)
2004–2005 Milan 0 (0)
2004 Napoli (pinjaman) 3 (1)
2005 Pescara (pinjaman) 4 (0)
2005–2010 Empoli 103 (26)
2009–2010 Sampdoria (pinjaman) 18 (2)
2010– Sampdoria 30 (15)
Tim nasional
2006–2009 Italia U-21 8 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 12 September 2011.
† Appearances (Goals).


Nicola Pozzi (lair ing Santarcangelo di Romagna, 30 Juni 1986; umur 30 taun) ya iku sawijining pemain bal-balan kang kewarganegaraané Italia kang main ana ing klub Sampdoria . Biasané main ana ing posisi Panyérang utawa striker.

Pozzi miwiti karir junioré ing klub Cesena banjur uga miwiti karir senioré ing klub kasebut. Sempét pindah marang Milan kang nyiléhaké marang Napoli lan Pescara banjur pindhah marang Empoli sakderengé gabung kaliyan Sampdoria ing taun 2009.[1][2]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Chiusura col botto: è Nicola Pozzi la nuova punta". UC Sampdoria (in Italian). 31 August 2009. Retrieved 23 June 2010. 
  2. ^ "Comunicato stampa del 22 Giugno 2010" [Press release 22 June 2010]. Empoli FC (in Italian). 2010-06-22. Retrieved 2010-06-23. 

Pranala Njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicola_Pozzi&oldid=983128"