Shkodran Mustafi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Shkodran Mustafi wektu ndhik tim Jerman taun 2014

Shkodran Mustafi iku sawijiné juru main bal-balan profèsional ana ning klub Valencia.[1] Piyambaké lair tanggal 17 April 1992 ndhik Bad Hersfeld, Jerman.[1] Posisiné juru main sing nduwé darah Albania ya iku juru main mburi.[2] Piyambaké uga dadi juru main timnas Jerman.[3] Taun 2014 piyambaké mèlu ana ing Piala Dunia Brasil. Pemain sing duwuré 184 cm iki ora ngira bakal diceluk karo pelatihé Jerman ya iku Joachim Löw.[2] Piyambaké uga bisa dimainké dadi bek tengen.[4]

Pemain sing tengah-tengahé taun 2016 iki diremeni karo Arsenal iki tahu main ndhik Everton lan Sampdoria sadurungé main ndhik Valencia.[2] Ndèk Everton, Mustafi ora akèh main amarga pelatihé wektu iku kurang percaya karo Mustafi.[2] Ndèk kana Mustafi mung 3 taun, ya iku 2019 nganti 2012 lan sabanjuré ana ing Sampdoria.[2]

Ndèk mangsa bal-balan Spanyol taun 2015 nganti 2016, Mustafi main apik, kebukti teka jumlah tekel, intercept, lan [3] Tim Kelelawar sebutané Valencia kalebu tim sing ora akèh kelebon bal, ya iku mung 48 gol, jumlah iku ora keitung akèh lek ndèlok kaya apa juru main-juru main ngarepé ndhik liga Spanyol.[3] Pertahanané Valencia dadi urutan nomer 7 sing paling kuwat.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "shkodran-mustafi". www.goal.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  2. a b c d e "Skhodran Mustafi Merapat, Solusi Jangka Pendek dan Panjang bagi Arsenal". www.panditfootball.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  3. a b c d "Pantaskah Mustafi Hanya Menjadi Pemain Pengganti?". www.panditfootball.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  4. "Jangan Berpuas Diri, Jerman!". www.fandom.id. Dijupuk 14 August 2016.